Меню
Количка

Поддръжка

В някои случаи се налага вместо да купувате нови секретни механизми, да прекодирате съществуващите. Тогава нашите денонощни ключари ще преподредят патрона и така щифтовете вътре ще се подредят по уникален начин, което ще елиминира всички налични ключове. После по вече прекодирания патрон ще бъдат изработени дубликати на ключовете ви.
Това ще елиминира необходимостта да купувате нов патрон или брава и така ще ви спести средства и загуба на време.


Прекодирането на секретен патрони и брава е услуга, която предлагаме в нашия ключарски център. Ето в ситуации се налага да направим това:

  • Когато ви откраднат ключа - Тогава трябва да смените механизма, което е повече от задължително, ако заедно с ключа са изчезнали и вашите документи.
  • Когато загубите ключа си - Това е сходна с горната ситуация. Никога не можете да сте сигурни, че загубеният ключ няма се използва от някой, който знае (или впоследствие разбере) на кой адрес живеете. Същото важи и в ситуациите, когато някой от семейството ви – например дете – загуби ключа си.
  • Когато купувате апартамент или влизате във владение - Това са ситуации, когато се нуждаете от нови ключове. В момента, в който се сдобиете с ключове за апартамента или сменете патрона или ги прекодирайте. В определени ситуации, когато трябва да влезете със сила във владение на ваше жилище, е повече от задължително да прекодирате заключващите механизми или да смените патрона.
  • Когато отдавате апартамент под наем - Тогава или сменете патрона след наемателите или прекодирайте настоящия. Така ще дадете на новите наематели напълно нови ключове, което може да ви излезе по-евтино в сравнение със смяната на целия патрон. Сходна е ситуацията, ако сте наемател. Или може да изискате от собственика да смени патрона или да го прекодира или може вие да го направите. Това ще е по-евтин вариант, от сменяне на патрона, особено, ако е по-скъп.
  • В ситуациите, в които искате да лишите определено лице от ключ - Затова може да съществуват десетки причини - ако искате да забраните достъпа на определени лица – при развод, на детегледачка, майстори и въобще на хора, които по някаква причина са имали възможността да си извадят дубликат. Напомняме, че за да направим прекодиране трябва освен документ за самоличност, и да ни докажете, че вие сте собственикът на апартамента или да ни покажете договор за наем.

Случва се част от заключващия механизъм да се износи, дефектира или повреди. В някои от тези случаи е възможно денонощен ключар да извърши ремонт и да се подменят съответните елементи. По този начин системата ще бъде в изправно състояние и отново готова за работа. Заповядайте в някое от нашите ателиета, за да разберете дали и при вас, могат да бъдат ремонтирани съответните елементи или потърсете наш денонощен ключар.

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас. Научете повече